Compania Enagic


Cine este Enagic International?

Din dorinta de a consuma o apa sanatoasa, japonezii au inventat in 1982 ionizatorul de apa. Astfel a luat nastere Enagic International, singura companie producatoare de ionizatoare de apa din lume care a primit patru certificari distincte de la Asociatia de Calitate a Apei (WQA). Aceasta asociatie este una dintre cele mai vechi si mai prestigioase asociatii internationale profesionale din lume, non-profit. WQA a acordat companiei Enagic Sigiliul de Aur, premiu care este acordat numai pentru producatorii celor mai fiabile, de incredere si de calitate ionizatoare de apa din lume.

In prezent este lider de piata in industria ionizatoarelor de apa datorita calitatii produselor sale. In 2002 Asociatia Japoneza de Medicina Preventiva i-a atribuit companiei Enagic avizul favorabil de producere a aparatelor de apa Kangen, precum si doua premii importante: Product Recognition si Endorsment Recognition.

Dintre cele peste 30 de companii producatoare de ionizatoare de apa, existente in intreaga lume, doar Enagic a primit ambele premii. Cooperand cu medicii si cercetatorii din spitale, Enagic a facut studii mai bine de 30 de ani, pentru a asigura calitatea aparatelor si pentru a stabili tehnologia necesara producerii acestora. Produsele sunt recunoscute de catre Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii, ca fiind aparate medicale, datorita multitudinii de efecte benefice asupra sanatatii.

Kangen este marca inregistrata a firmei Japoneze Enagic Inc., infiintata la Tokyo in 1974, iar aparatul a fost destinat la inceput utilizarii in institutiile medicale.

enagic inc logo 2

VEZI CUM SE PRODUC PLACILE DE ELECTROD IN FABRICA ENAGIC INC. DIN JAPONIA: