Sfaturi Kangen pentru postul si masa de Paste

Pastele este sarbatoarea principala a tuturor credinciosilor, ocazie cu care sarbatorim in familie acest moment special. Sarbatoarea pascala este precedata de o perioada de post de 40 de zile, in care suntem indemnati sa fim mai rezervati in ganduri si fapte, si sa ne retinem de la mancare si bautura. Zeci de mii de consumatori de apa Kangen sarbatoresc si ei in acest sfarsit de saptamana sarbatoarea Pastelui. Si pentru ca stim ca folosesc un aparat minunat de la Enagic, le oferim atat lor cat si celorlalti sapte sfaturi „Kangen” pentru postul si masa de Paste.

Sfaturi Kangen pentru postul si masa de Paste

1. Fierbe ouale pe care vrei sa le vopsesti, in apa alcalina cu pH intre 8,5 – 9,5. Dupa fierberea oualelor, nu arunca apa. Pastreaz-o si lasa apa alcalina sa se raceasca, apoi o poti refolosi pentru stropitul plantelor din gradina sau din ghiveci. Oricum apa acalina are un efect benefic asupra plantelor, carora le stimuleaza germinarea si le mentine prospetimea, dar apa alcalina in care fierbem ouale contine calciu, de asemenea util pentru plante ca ele sa creasca frumos, cu radacini rezistente. Dublu avantaj!

2. Calciul si sarurile eliberate de oua in apa fiarta sunt sanatoase si pentru oameni. Cum? Tine picioarele in apa in care ai fiert ouale, mai ales daca ai problema caderii de calciu. Pielea va absorbi calciul din apa si va intari oasele.

3. Spala legumele si fructele folosind apa super alcalina cu pH de 11,5 pe care aparatul de ionizat apa Enagic o elibereaza. Atentie! Apa super alcalina nu este potabila. Numeroase teste Kangen au demonstrat faptul ca apa super alcalina curata mult mai eficient legumele si fructele de bacterii si substante cu care au fost stropite. Nu omite fructele si legumele in masa de Paste! Excesul de carne si oua, in special dupa o perioada de post, poate dauna grav sanatatii.

4. Postul Pastelui ajuta organismul, fiind o buna ocazie de detoxifiere. Incearca mai des acest regim, nu doar in perioada sarbatorilor Pascale. Sfat util: daca simti nevoia pentru o alimentatie bogata in proteine si ai impresia ca mancarea vegetariana nu este satioasa, sa stii ca de cele mai multe ori senzatia de foame este provocata de lipsa hidratarii corespunzatoare. Renunta la alte lichide precum sucurile si cafele. In schimb, bea un pahar cu apa alcalina (8,5-9,5 pH).

5. Dupa ce ai gatit pasca, cozonaci, fripturi si ciorbe sau alte bunatati pentru masa de Paste, curata cu apa super alcalina bucataria si vasele. Apa super alcalina elimina mult mai eficient uleiul si grasimea din toata bucataria: aragazul, hota, pardoseala, etc. Pentru spalarea vaselor vei folosi mai putin detergent atunci cand utilizezi apa super alcalina, iar consumul de apa se va reduce si el, pentru ca este nevoie doar de o treime din cantitatea de apa de la robinet folosita in mod normal.

6. Ti s-a patat fata de masa, canapeaua sau camasa? Apa super alcalina indeparteaza usor petele de cafea, sosuri si ulei, datorita puterii foarte mare de absorbtie. De asemenea, se poate folosi si pentru covor si mocheta.

Sticla pulverizator pentru apa acida 7. Cel mai important! Nu uita sa iti dezinfectezi mainile inainte sa gasesti si sa mananci. Foloseste apa super acida pentru igiena (2,5 pH). Poate fi utilizata si ca apa de gura. Apa super acida se obtine de la scurgerea secundara din aparatele de apa Kangen, atunci cand selectam apa cu pH super alcalin (11,5). Se poate imbutelia in recipiente speciale (vezi aici sticlute cu pulverizator), care pastreaza mai mult proprietatile sale si poate fi utilizata oricand, oriunde, fiind usor de transportat. O poti imbutelia cu usurinta atunci cand speli legumele si fructele sau cand cureti vasele.

PASTE FERICIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *