Cine este Doctorul Hiromi Shinya?

Dr. Hiromi Shinya este recunoscut ca fiind un pionier in crearea de tehnici moderne de colonoscopie, un chirurg japonez cu peste 40 de ani de experienta medicala in gastroenterologie. S-a nascut la 1935 in Yanagawa si a urmat studiile Universitatii Juntendo. In prezent, este profesor clinic de chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein si sef de unitate la sectia Endoscopie a Spitalului Beth Israel din New York, cat si membru al Spitalului Maeda si al Clinicii Gastrointestinale Hanzomon din Japonia.

Dr. Shinya ofera consultatii jumatate din an la New York, iar cealalta jumatate la Tokyo. Printre persoanele pe care le-a tratat de-a lungul anilor, se afla numerosi oficiali americani si japonezi, celebritati si membri ai familiei imperiale. El este si Vicepresedinte al Asociatiei Medicale din Japonia in SUA.

Hiromi Shinya recomanda Apa Kangen

„Apa Kangen este o apa bogat alcalina (pH 8-9) si este considerata cea mai buna apa de baut datorita capacitatilor sale incomparabile de hidratare, detoxifiere si antioxidare.”

Dr. Shinya crede in existenta unei legaturi directe intre alimentatie si problemele de sanatate. Aceasta teorie nu este noua printre specialistii in nutritie si naturisti, dar vocea unui doctor cu peste 40 de ani de experienta care sa intareasca idea, ofera o mare incredere in aceasta teorie medicala: consumul de apa previne aparitia bolilor gastroenterologice.

doctor hiromi shinya Peste 370.000 de persoane au trecut „prin mana lui”, oferindu-le diverse proceduri colonoscopice, ajungand sa inteleaga dieta fiecarui pacient si rezultatele diferite obtinute in urma acestor diete. Bazandu-se pe experienta acumulata, doctorul Hiromi Shinya a dezvoltat o teorie privind sanatatea influentata de dieta pacientului.

„Am examinat stomacul si intestinele a mai mult de 300.000 de persoane si am concluzionat ca sanatatea noastra depinde intr-o mare masura de obiceiurile noastre alimentare. Si, din experimentele mele, as vrea sa va invat despre obiceiurile alimentare sanatoase, care sa va ajute sa va bucurati de viata voastra! Este recunoscut pe scara larga in profesia medicala faptul ca un colon sanatos si curat este unul din cele mai importante elemente ale unei stari bune de sanatate si ca cele mai multe afectiuni si boli sunt cauzate de un colon acid si murdar. Apa este esentiala pentru sanatate. Daca bei apa `buna`, in special una care contine mult calciu si magneziu, corpul tau se va mentine la un nivel optim alcalin al pH-ului.” Dr. Hiromi Shinya

Dr. Shinya recomanda Apa alcalina ionizata de peste 10 ani

De ce recomanda Apa alcalina ionizata :

 • Are putere de reducere, capabila sa elimine radicalii liberi prin intermediul antioxidantilor.
 • Apa este lipsita de substante nocive pentru organismul uman.
 • Are micro-structura unei grupari moleculare, ceea ce o face mult mai hidratanta.
 • Are un echilibru de minerale, calciu, magneziu, potasiu si sodiu.
 • Alcalinitatea apei ajuta la mentinerea pH-ului din organism la nivelul optim.

Cate pahare de Apa alcalina ionizata recomanda sa bem?

 • 6-10 pahare de apa pe zi
 • 1-3 pahare de apa cand ne trezim, pe stomacul gol
 • 2-3 pahare de apa cu 60 de minute inainte de masa

Consumul suficient de apa ajuta la functionarea buna pentru:

 1. Circulatia de sange/limfa
 2. Sistemul gastro-intestinal
 3. Aparatul urinar
 4. Sistemul respirator

Cartile scrise de Hiromi Shinya in care mentioneaza Apa alcalina ionizata

ENZIMA MIRACOL – Sau cum ajungi sanatos la 100 de ani. O analiza asupra enzimelor, considerate cheia sanatatii umane.

ENZIMA INTINERIRII – O carte despre revitalizarea celulelor si refacerea vigorii. Vei intelege cum anumite enzime influenteaza longevitatea umana, prin curatarea celulelor senescente sau „zombi“, pe care ultimele cercetari stiintifice le arata ca fiind cauza principala a imbatranirii.

FACTORUL MICROBIAN – Imunitate innascuta si revolutia din domeniul sanatatii. Sfaturi despre cum intarim imunitatea si cum protejam si curatam celulele, cat si despre cum facem bacteriile sa lucreze in beneficiul nostru.

Cele 7 reguli de aur ale Dr. Shinya pentru o viata sanatoasa!

 1. Alimentatie corecta
 2. Apa „buna” alcalina
 3. Eliminare regulata
 4. Exercitii fizice moderate
 5. Odihna adecvata
 6. Respiratie si meditatie
 7. Bucurie si iubire

Comanda cartile scrise de Dr. Hiromi Shinya:

Enzima Miracol - Dr. Hiromi Shinya

Enzima Miracol – Dr. Hiromi Shinya

Enzima intineririi - Dr. Hiromi Shinya

Enzima intineririi – Dr. Hiromi Shinya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *