Dr. Dave Carpenter recomanda Apa alcalina ionizata

dr-dave-carpenter-enagic-kangen-pic

Dr. Dave Carpenter este medic specializat in naturoterapie, membru al Asociatiei Medicilor de Naturoterapie din Idaho si un renumit avocat al consumului de apa alcalina ionizata cunoscuta si sub numele de Apa Kangen.

„In experienta mea, Apa Kangen imbunatateste un program nutritional. Apa este cheia, iar Apa Kangen de la Enagic este cea mai buna apa din cate cunosc. Oricine o incearca va simti asta pe propria sanatate, fara indoiala!

Dr. Dave Carpenter recomanda un program de alcalinizare cu Apa alcalina ionizata.

„Acest program de alcalinizare presupune o noua optica asupra dietei si nutritiei. Atunci cand este urmat, rezultatul este un corp sanatos, zvelt. Vei avea un nivel imbunatatit  de stare buna, energie si claritate mentala, pe care multe persoane nu le-au mai experimentat anterior.”

„Avand la baza ani de cercetari si observatie medicala, am concluzionat ca supra-acidifierea organismului este cauza principal a tuturor bolilor. Pentru ca au o dieta alcatuita preponderent din alimente acide (zahar, carne, paine cu drojdie, cafea, alcool, amidon, etc.) si nu din alimente integrale vegetale, multe persoane sunt in mod frecvent bolnave si obosite.”

Dr. Dave Carpenter compara Apa alcalina ionizata si apa produsa de alte ionizatoare de apa existente pe piata:
(filmare de 18 minute in lb. engleza)

Cine este Dr. Dave Carpenter?

• presedinte al Asociatiei Internationale a Practicienilor in Iridologie (iridologia este o metode de diagnosticare prin cercetarea irisului si pupilei);
• membru al Academiei Internationale a Medicilor Acupunctor;
• membru al Asociatiei Acupuncturii din Idaho;
• membru al Institutului Intermountain Healthcare Delivery.

SCHIMBA-TI APA, SCHIMBA-TI VIATA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *