TESTIMONIALE MEDICI

“Apa alcalina produsa cu un ionizator de apa a devenit cea mai mare realizare in domeniul sanatatii de la descoperirea penicilinei de catre doctorul Sir Alexander Fleming.”
Dr. William Kelly
“Cercetarile internationale dovedesc ca acele populatii in randul carora cancerul sau alte boli au un procentaj redus de aparitie sunt consumatoarele de apa cu pH ridicat, adica de apa alcalina. Dupa ce au cercetat toti factorii de risc, s-a dovedit faptul ca consumul de apa alcalina cu pH de 8-9 este cauza acestui procentaj redus de boala.”
“Prin combinarea Apei Kangen cu o dieta sanatoasa (80% fructe, legume, nuci, seminte), precum si evitarea sau minimalizarea pe cat posibil a consumului de alimente acide, cum ar fi sucurile carbogazoase, alcoolul, produsele lactate, proteinele animale, cafeaua, putem trai intr-adevar mai mult, sanatosi, mai plini de energie si cu o vitalitate fantastica. Ceea ce genereaza toate acestea, va aparea mai devreme sau mai tarziu, ca o adevarata apa vie.”
Dr. Dave Carpenter
“Patru pana la cinci pahare de apa alcalina pe zi va ajuta sa neutralizati supraaciditatea si cu timpul va ajuta sa restabiliti rezistenta acestuia la aciditate. Apa alcalina ar trebui folosita cand ne creste aciditatea ca si in cazul racelilor, a gripei sau a bronsitei. La fel ca la vitaminele C,E si Beta Caroten, apa alcalina actioneaza ca si antioxidant datorita surplusului sau de electroni liberi. Aceasta apa ajuta corpul sa lupte impotriva bolilor de inima, atac de cord, disfunctii imunitare si alte boli.”
Dr. Susan Lark

___________________________
Companiile din Romania
care au ales Apa alcalina ionizata:

Companii care folosesc Apa Kangen