Vezi cum arata Fabrica Enagic Inc. din Japonia!

Toata lumea vrea sa stie cum arata vestita fabrica din Japonia care produce ionizatoarele de apa alcalina. In randurile care urmeaza va oferim un scurt tur al fabricii Enagic Inc., unicul producator de aparate de Apa Kangen.

Scurt istoric

Compania Enagic Inc. a luat naștere la Tokyo in anul 1974, iar primele aparate produse au fost destinate utilizarii in institutiile medicale. De atunci, Enagic s-a specializat in dezvoltarea de tehnologii pentru aparate de ionizare ale apei alcaline, utilizabile in gospodariile oamenilor. Integrand cu succes cercetarile stiintifice si maiestria japonezilor au luat nastere primele si cele mai longevive aparate de apa Kangen: ionizatoarele LeveLuk.

Fabrica in prezent

Calitatea produselor Enagic a pozitionat compania pe primul loc la nivel mondial, lider de piata in aria producatorilor de ionizatoare de apa. Cerinta continua de aparate si accesorii Kangen a fortat compania sa deschida o fabrica mare si moderna la Osaka. Mai jos va lasam datele de contact, in cazul in care vreti sa le faceti o vizita, pentru ca da, se poate vizita:

Adresa: 1-40-1 Hoshida-kita, Katano City, Osaka, Japan 〒576-0017.
Telefon: +81 72-893-2290

Ce mai trebuie sa stiti despre fabrica?

Inainte de a vedea imaginile din interior, trebuie sa stiti ca toate produsele sunt asamblate manual sau cu ajutorul unor roboti speciali, ghidati indeaproape de cate o persoana, pentru ca fiecare detaliu conteaza in produsul care urmeaza sa fie transportat in diverse tari de pe intreg mapamondul. Din acest motiv produsele Enagic intampina extrem de rar probleme.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *